Mrt

Okul rehberlik servisi, 12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısıyla başa çıkma ve motivasyon konularında seminer düzenledi.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi, 12. sınıf öğrencilerine YÖK Atlası'nı tanıttı. YÖK Atlası, öğrencilerin üniversite tercih sürecinde doğru kararlar vermelerine üniversiteler ve bölümler hakkında gerekli bilgilere ulaşmalarına yardımcı olan bir platformdur.

OKU-YORUM PROJESİ KİTAP DAĞITIMIYLA BAŞLADI

Ara

Okulumuzdan daha önce mezun olup çeşitli üniversitelerin değişik bölümlerine yerleşen öğrencilerimiz sınava hazırlanan öğrencilerimiz ile buluştular ve nasıl başarılı oldukları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ara

Hedef YKS Mesleki Rehberlik Çalışmaları kapsamında  İlçe Emniyet Müdürü Sinan ATICI ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibibi  Dr. Berfin Ilgaz ŞAHİN öğrencilerimizle buluştular.

Ara

Hedef YKS 2023-2024 Eğitim öğretim Yılında yapılacak deneme sınavı takvimi yayınlandı.

HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI TANITIMI YAPILDI.