Mahmut KUL - Müdür

1975 yılında Malatya´nın Kuluncak ilçesi Sultanlı Köyünde doğdu. İlkokulu köyde, ortaokul ve liseyi Darende İmam Hatip Lisesinde okudu. 1994 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden 1998 yılında mezun oldu. 1998’in ekim ayında Osmaniye İmam Hatip Lisesinde öğretmenliğe başladı. 1999 yılında askerlik hizmetini yedek subay olarak İstanbul´da yaptı. Askerlik dönüşü iki sene daha Osmaniye’de çalıştıktan sonra 2002 yılında Darende Anadolu İmam Hatip Lisesinde göreve başladı.12 yıl aynı okulda öğretmenliğin ardından Aralık 2014´te çalıştığı okulda Müdür Başyardımcısı olarak göreve başladı. 2019 yılından itibaren aynı okulda müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.