MALATYA / DARENDE - Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fatime DELİER - Müdür Yardımcısı Öğrenci İşleri

1968 yılında Darende’nin Balaban kasabasında doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Balaban’da tamamladı. 1990 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Kırıkkale İlköğretim Okulunda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Malatya-Hekimhan Lisesinde, Malatya Konak Bahçe İlköğretim Okulunda, Darende-Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, İzmir-Tire İnkılap İlköğretim Okulunda, Malatya-Orduzu Ali Fevzi Ağan İlköğretim Okulunda ve Darende Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak çalıştı. 05.12.2014 tarihinde Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Evli ve üç çocuk annesidir.