OKU-YORUM Projesi

OKU-YORUM PROJESİ KİTAP DAĞITIMIYLA BAŞLADI

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla "Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi  uygulanmak üzere 30 kişiden oluşan 3 takımımız oluşturuldu.

Danışman öğretmenlerinin  katılımıyla ilk kitapları verildi. Takım üyelerine ilgili ayın kitabı ile birlikte kitap özet  çizelgesi dağıtıldı. Öğrencilerimiz her ay bir kitap okuyup yorumlayacaklar.

25-03-202425-03-202425-03-2024Takımlardaki öğrencilerimize verimli bir kitap okuma faaliyeti diliyoruz.

Okunacak Kitaplar

Anneler ve Kudüsler  ( Nuri Pakdil)

Kalbe Dokunan Hikayeler ( Betül ŞATIR)

Hz. Ümmü Eymen ( Şule Yüksel UYSAL)